Szanowni Państwo
Za nami Polski Kongres Napojowy, który odbył się w dniach 3-5 października w Toruniu.
Spotkanie miało na celu przedstawienie najnowszych trendów rynkowych, aplikacji dotyczących innowacji w procesie produkcji oraz integrację środowiska. Do udziału w spotkaniu zaprosiliśmy kadrę zarządzającą i techniczną zakładów produkujących napoje, firmy współpracujące, instytucje i organizacje branżowe.
Do Torunia przyjechało ponad 170 gości z Polski i zagranicy.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą wideo relacją!
Poniżej udostępniamy prezentacje przedstawione podczas kongresu oraz fotoreportaż.
Czysty dwutlenek węgla, Eryk Remiezowicz, ACP
Innowacyjne metody utrwalania soków i napojów, Krystian Marszałek, IBPRS
Innowacyjne techniki mycia i mieszania w zbiornikach, Mariusz Kłosiński, PePe
Jak wprowadzać na polski rynek innowacje napojowe ze świata, Adam Bogacz, Zentis
Laboratoryjny i procesowy pomiar stężenia cukru w napojach, Łukasz Burchacki, Anton Paar
Nowoczesne metody analizy napojów, Krzysztof Antosik, Ekma
Realne korzyści wynikające z robotyzacji na przykładzie realizacji w przemyśle, Anna Grzyb, Wikpol
Usuwanie biofilmu przy użyciu metod enzymatycznych, Wojciech Ćwiklinski, Hypred
World Class Manufactiuring w HOOP Polska, Michał Glapa, Hoop Polska
Zbiorniki z tworzyw termoplastycznych w przemyśle spożywczym, Przemysław Leszczyński, Weber
Poniżej prezentujemy naszą fotorelacją.
Rozmowy kuluarowe oraz stoiska:
Fotorelacja z wycieczek technicznych do zakładu Hoop Polska w Kutnie oraz zakładu HENKELL & CO. Polska w Toruniu.