Forum Technologii Żywności w Toruniu

Dwudniowe forum, poświęcone systemom jakości, mikrobiologii, wymaganiom prawnym związanym z substancjami dodatkowymi oraz oświadczeniami żywieniowymi odbyło się w Toruniu. Tematem przewodnim tegorocznych obrad jest convenience food – żywność wygodna, która jest coraz częściej kupowana przez zabieganych Polaków.

Partner Forum:

 

 

Tutaj do pobrania prezentacje warsztatowe:

Przemysław Oziemkowski – GNT (kliknij)

Paweł Nowicki (kliknij)

Jedrzej Gorczyński – Calvatis (kliknij)

Magdalena Guzik – Niwa (kliknij)

Michał Frączak – Anti-Germ (kliknij)

Marek Kieliszek (kliknij)

Joanna Gajda -Wyrębek – prosimy o kontakt z organizatorem

Joanna Furs – prosimy o kontakt z organizatorem –  Anna Koprowska: annak(małpa)bikotech.pl