Za nami owocne spotkanie kadry inżynieryjnej przemysłu spożywczego.
Przedstawiciele zakładów mięsnych, mleczarni, zakładów rozlewniczych, ale i również producenci słodyczy oraz przedstawiciele innych zakładów zjechali się 22 listopada do Warszawy, aby obradować wraz z przedstawicielami świata nauki oraz instytucji państwowych o bezpiecznej pracy w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym, efektywnym wykorzystaniu mediów energetycznych oraz nowoczesnych maszynach i urządzeniach procesowych.
Zapraszamy do zapoznania się z poniższą fotorelacją.
Referaty do pobrania:
Otwarcie Kongresu: prof. dr hab. inż. Janusz Wojdalski, SGGW
Całkowite koszty utrzymania ruchu płytowego wymiennika ciepła, Michał Lenart, JMR Europe
Rozwiązania urządzeń higienicznych – pompy i mieszadła Flussmann, Andrzej Barciński, Pompy i Systemy
Rozwiązania automatyzacji „szyte na miarę” Mitsubishi Electric, Tomasz Sidełko, Mitsubishi Electric
Higieniczne siłowniki elektryczne, Michał Gałdyn, AMG