Kolejna edycja Wiosennych Warsztatów Napojowych za nami – tradycyjnie zapewniliśmy potężną dawkę wiedzy praktycznej z zakresu technologii produkcji napojów.
Irmina Ochenkowska, prezes Browaru Ciechan przybliżyła zebranym portfolio produktów zakładu
Joanna Gajda- Wyrębek, jak zwykle w doskonałej formie, podzieliła się swoją wiedzą z zakresu znakowania
Gorące dyskusje, prawdopodobnie o ofercie firmy Esarom
Przedstawiciele frmy AKE z dumą prezentowali swoją ofertę
Marcel Michalka (esarom) zachęcał do zastosowania technologii Sustain, zapobiegajacej kontroli pienienia napojów gazowanych
Przemysław Oziemkowski (Exberry) przybliżył zebranym ofertę firmy z zakresu żywności barwiącej
Krzysztof Antosik (Ekma) zachęcał do zamawiania sprytnych urządzeń pomiarowych, prosto z Japonii
Jędrzej Gorczyński (Calvatis) przedstawił możliwości firmy z zakresu zarządzania higieną
Michael Siebert (Craemer) mówił o zaletach korzystania z plastikowych palet
Przedstawiciele Esarom z pamiątkowym dyplomem
Pacownicy Exberry prezentują swój dyplom
Ekipa z Craemer z dumą prezentuje podziękowania za współpracę
Dobra atmosfera towarzyszy Warsztatom od samego początku