Wiosenne Warsztaty Napojowe 2019

Kolejna edycja Wiosennych Warsztatów Napojowych za nami – tradycyjnie zapewniliśmy potężną dawkę wiedzy praktycznej z zakresu technologii produkcji napojów.

Irmina Ochenkowska, prezes Browaru Ciechan przybliżyła zebranym portfolio produktów zakładu

Joanna Gajda- Wyrębek, jak zwykle w doskonałej formie, podzieliła się swoją wiedzą z zakresu znakowania

Gorące dyskusje, prawdopodobnie o ofercie firmy Esarom

Przedstawiciele frmy AKE z dumą prezentowali swoją ofertę

Marcel Michalka (esarom) zachęcał do zastosowania technologii Sustain, zapobiegajacej kontroli pienienia napojów gazowanych

Przemysław Oziemkowski (Exberry) przybliżył zebranym ofertę firmy z zakresu żywności barwiącej

Krzysztof Antosik (Ekma) zachęcał do zamawiania sprytnych urządzeń pomiarowych, prosto z Japonii

Jędrzej Gorczyński (Calvatis) przedstawił możliwości firmy z zakresu zarządzania higieną

Michael Siebert (Craemer) mówił o zaletach korzystania z plastikowych palet

Przedstawiciele Esarom z pamiątkowym dyplomem

Pacownicy Exberry prezentują swój dyplom

Ekipa z Craemer z dumą prezentuje podziękowania za współpracę

Dobra atmosfera towarzyszy Warsztatom od samego początku